Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Οδηγός νταλίκας εντοπίστηκε νεκρός

Περιπολικά μπροστά από νταλίκα στην εθνική οδό - Φωτογραφία αρχείου
EUROKINISSI

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα της νταλίκας του. Φέρει τραύμα στο στήθος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι τουρκικής καταγωγής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ύστερα από τον εντοπισμό ενός άντρα νεκρού με τραύμα στο στήθος, μέσα σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ, στη θέση Σχοινέζα, στον Ασπρόπυργο.

Η νταλίκα φέρει πινακίδες Τουρκίας και εξετάζεται αν ο οδηγός που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα τα στοιχεία του και είναι περίπου 45-50 ετών, είναι τουρκικής υπηκοότητας.

ADVERTISING

Στον χώρο αυτό συνήθως σταθμεύουν επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών για να ξεκουραστούν και ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός στη θέση του οδηγού με ένα τραύμα που πιθανόν να έχει προκληθεί από μαχαίρι, ωστόσο αναμένεται στο σημείο ιατροδικαστής για να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Εντός της καμπίνας έχουν βρεθεί κάποια προσωπικά αντικείμενα και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα τι μπορεί να λείπει, αν δηλαδή ο δράστης ή οι δράστες έχουν αφαιρέσει χρήματα από το θύμα, ενώ αναμένεται οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο να ανοίξουν και το κοντέινερ για να δουν τι μετέφερε η νταλίκα και αν λείπει κάτι.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στην περιοχή συνήθως γίνονται ληστείες από διάφορες σπείρες σε βάρος οδηγών φορτηγών και σίγουρα είναι ένα από τα βασικά ενδεχόμενα που εξετάζονται στην παρούσα φάση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ληστεία
SHARE:

24Media Network