Το άκρον άωτον της κοροϊδίας: Κήρυκας κατά της διαφθοράς ο Τομπούλογλου το 2012. Δήλωνε ότι δωρίζει το μισθό του στο νοσοκομείο

Το άκρον άωτον της κοροϊδίας: Κήρυκας κατά της διαφθοράς ο Τομπούλογλου το 2012. Δήλωνε ότι δωρίζει το μισθό του στο νοσοκομείο

"Πόλεμο" κατά της διαφθοράς εξήγγειλε το φθινόπωρο του 2012, σε ομιλία του συνδυασμού του, ο συλληφθείς για δωροδοκία και εκβίαση, Χ. Τομπούλογλου (vid)

Σαν κήρυκας εντιμότητας, εξαγγέλοντας "πόλεμο" κατά της διαφθοράς εμφανιζόταν ο Χάρης Τομπούλογλου το φθινόπωρο του 2012, σε ομιλία του ως υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με τον συνδυασμό "Καλημέρα Όμορφη Πόλη".

"Σας είχα πει ότι ως δήμαρχος δεν θα παίρνω μισθό. Το εφάρμοσα στο νοσοκομείο παίδων. Είμαι πρόεδρος του νοσοκομείου άμισθος, αυτό θα κάνω και στο δήμο. Ο μισθός του δημάρχου θα πηγαίνει στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ, στις κοινωνικές υποδομές, γιατί έτσι αντιλαμβάνομαι το χρέος μου" δήλωνε τότε, χαρακτηριστικά, ο συλληφθείς, σήμερα, για απόπειρα εκβίασης κατ΄επάγγελμα και συνήθεια σε βαθμό κακουργήματος και για παθητική δωροδοκία.

Και πρόσθετε με έμφαση: "Ο συνδυασμός που θα παρουσιάσουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ένας συνδυασμός αξιοπρέπειας αλλά πάνω από όλα ανθρώπων εντίμων, που αγαπούν τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα και δεν θέλουν να συνεχιστεί το σημερινό κατάντημα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι διάλογοι της μίζας ανάμεσα στον Τομπούλογλου και τον μεσάζοντα

Καταγεγραμμένες συνομιλίες Τομπούλογλου: Δεν είμαι εγώ μ.... να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία

Γεωργιάδης για Τομπούλογλου: Η ιδέα ότι κάποιοι μπορούν να τη γλιτώσουν επειδή είναι δικά μας παιδιά έχει τελειώσει

Την Παρασκευή η απολογία Τομπούλογλου: Στημένη η υπόθεση, δεν ήταν μίζα για μένα, αλλά δωρεά

Βίντεο Τομπούλογλου

SHARE:

24Media Network