Το ξέσπασμα της μάνας του Παύλου Φύσσα: Παραδόθηκε βίντεο στην αστυνομία με τη δολοφονία του γιου μου

Το ξέσπασμα της μάνας του Παύλου Φύσσα: Παραδόθηκε βίντεο στην αστυνομία με τη δολοφονία του γιου μου

Συγκλονιστική η μαρτυρία της μάνας που χαρακτήρισε¨"πληρωμένο φονιά" τον Γιώργο Ρουπακιά (vid)

Νέα δεδομένα βάζει η μαρτυρία της μάνας  του Παύλου Φύσσα,  Μαγδαληνή, η οποία μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε  ότι στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το βίντεο, στο οποίο φαίνεται ολόκληρο το περιστατικό με την άγρια δολοφονία του  γιου της, από τον 45χρονο Γιώργου Ρουπακιά.

Όπως κατήγγειλε τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο απο αυτόπτη μάρτυρα και πλέον οι διωκτικές αρχές αν επαληθευτεί η καταγγελία έχει στα χέρια της και οπτικό υλικό, προκειμένου να προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις.

Η μητέρα του θύματος τόνισε ότι ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με τον Ρουπακιά, ο οποίος είναι «ένας πληρωμένος φονιάς», όπως δήλωσε η ίδια.

«Το παιδί μου δεν είχε προηγούμενα μαζί τους. Δεν τους ήξερε. Ο Ρουπακιάς ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια. Τον ειδοποίησαν για να σκοτώσουν έναν. Έτυχε και ήταν το παιδί μου. Τον σκότωσαν γιατί προστάτευσε τους φίλους του» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο γιος μου, επειδή ήταν πάντα μπροστά» είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα «είπε στους άλλους σκορπίστε στα στενά και αφήστε εμένα, θα τους πείσω να μην γίνει τίποτα».

Συνέχισε περιγράφοντας πώς χτυπήθηκε το παιδί της καθώς ο δολοφόνος του είπε πριν του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά: «Θα σε καθαρίσω. Ήταν πληρωμένος φονιάς και τον στείλανε».

Η μνηστή του, λέει η μητέρα του έτρεξε να ειδοποιήσει την αστυνομία:

“Η κοπέλα του πήγε στην αστυνομία. Έξι μηχανές με 12 αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ήταν εκεί. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα αλλά αυτοί της είπαν: θα τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια;”

Η μητέρα του τραγουδιστή λέει πως ο γιος της κατάφερε να συγκρατήσει τρεις από τους επιτιθέμενους, τότε ήταν που έφτασε στο σημείο ο δράστης:

“Αφού αντιμετώπισε τους τρεις ήρθε ανάστροφα στο δρόμο ο τύπος, βγήκε και επί λέξη του είπε: θα σε καθαρίσω που…”

“Μίλησε” το κινητό του Γιώργου Ρουπακιά

Σημαντικά στοιχεία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του 34χρονου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, Γ.Ρουπακιάς φαίνεται πως έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ελέχθησαν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Γ.Ρουπακιάς την τελευταία ώρα πριν από τη δολοφονία του Π.Φύσσα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν καταγραφεί πολλές κλήσεις, εισερχόμενες και εξερχόμενες και κάποιοι από τους τηλεφωνικούς αριθμούς που κλήθηκαν ή κάλεσαν έχουν ταυτοποιηθεί με πρόσωπα που σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή.

Κατά τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ένας από τους τηλεφωνικούς αρθμούς αυτούς ανήκει σε πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Πειραιά.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, εκτός από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και των μελών της ομάδας ΔΙΑΣ, η αστυνομία έχει στα χέρια της και βίντεο από τη συμπλοκή που έχει τραβήξει αυτόπτης μάρτυρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα