Το ξέσπασμα της Βικτώριας Καρύδα: “Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει”

Το ξέσπασμα της Βικτώριας Καρύδα: “Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει”
Η Βικτώρια Καρύδα ndp photo agency

Αρχίζει την επόμενη εβδομάδα η δίκη των δύο Βούλγαρων, που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή πριν από περίπου δύο χρόνια έξω από το σπίτι του στη Βούλα

Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση του Γιάννη Μακρή, του επιχειρηματία που πριν από περίπου δύο χρόνια έπεσε θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Την ερχόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη να αρχίσει η δίκη με δύο Βούλγαρους να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Η σύζυγος του θύματος, Βικτώρια Καρύδα, μιλώντας στο Live News στο Mega, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία τους, για να αισθανθεί όπως μας λέει η ίδια και τα παιδιά της, λίγο καλύτερα.

“Εκτός από σκληροί δολοφόνοι, είναι αμετανόητοι και θρασείς. Άνθρωποι που ζούσαν με άλλα ονόματα και έχουν απελαθεί από τον Καναδά για πράξεις βίας, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως αγγέλους. Τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει” τόνισε η Β. Καρύδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα