Νεκρός στο Μετρό Αμπελοκήπων: Τον έσφαξε στη μέση του δρόμου για ένα τάμπλετ

Νεκρός στο Μετρό Αμπελοκήπων: Τον έσφαξε στη μέση του δρόμου για ένα τάμπλετ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία που έγινε έξω από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων και θύμα ήταν τοξικομανής. Αφορμή της συμπλοκής στάθηκε το γεγονός ότι το θύμα είχε πάρει το τάμπλετ του δράστη και δεν του το επέστρεφε

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 33χρονου Έλληνα, η οποία διαπράχθηκε χθες το πρωί στους Αμπελοκήπους.

Ο 33χρονος δέχθηκε επίθεση, έξω από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων, από άγνωστο δράστη, ο οποίος του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε θανάσιμα με πτυσσόμενο στιλέτο στο αριστερό ημιθωράκιο.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ένας 48χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίσθηκε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την επίθεση από τον Αστυνομικό Σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων και με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ακινητοποιήθηκε, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενο στιλέτο. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν παλαιότερες προσωπικές διαφορές που είχαν ο δράστης με το θύμα. Και οι δύο φέρονται να ήταν τοξικομανείς και σύμφωνα με την σύζυγο του θύματος η αφορμή για την συμπλοκή ήταν ότι το θύμα κατείχε το τάμπλετ του δράστη… Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα