Τον σκότωσε η πρώην νύφη του χτυπώντας τον με ένα τηγάνι στο κεφάλι

Τον σκότωσε η πρώην νύφη του χτυπώντας τον με ένα τηγάνι στο κεφάλι
Περιπολικό Eurokinissi

Συνελήφθη 54χρονη για ανθρωποκτονία του 89χρονου πεθερού της στην Θεσσαλονίκη - Μετά από διαπληκτισμό άρπαξε ένα τηγάνι και χτύπησε μέχρι θανάτου τον πεθερό.

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από επιστημονική ανάλυση ανευρεθέντων πειστηρίων και έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 89χρονου, που έγινε μεσημβρινές ώρες στις 27 Ιουνίου 2019 εντός διαμερίσματος πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός από γείτονες στο κλιμακοστάσιο, οι οποίοι κάλεσαν τότε και την Αστυνομία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα η 54χρονη σήμερα πρώην νύφη του, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για Ανθρωποκτονία με δόλο.

Ο γιος παρότι είχε χωρίσει με την σύζυγό του, την φιλοξενούσαν στο σπίτι τους με τον πατέρα του καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε που να μείνει. Μετά από έναν διαπληκτισμό άρπαξε ένα τηγάνι και χτύπησε μέχρι θανάτου τον πεθερό της, ενώ στην συνέχεια μετέφερε το άψυχο κορμί του στο κλιμακοστάσιο.

Σε βάρος της εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή του 6ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα