"Τους έκανα Σπαρτιάτες στα χέρια μου"

"Τους έκανα Σπαρτιάτες στα χέρια μου"

Στα 80 υπολογίζονται τα θύματα του "αρρωστημένου" 47χρονου προπονητή από το Ρέθυμνο που την προηγούμενη εβδομάδα πιάστηκε στα πράσα με 2 ανήλικα στο κρεβάτι του. Διαβάστε στο NEWS 247 τί κατέθεσε στην αστυνομία ο συλληφθείς

Δεν έκανε πίσω στην κατάθεσή του ο 47χρονος προπονητής μπάσκετ από το Ρέθυμνο που την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη για παιδεραστία.

Στην απολογία του, ο ίδιος υποστήριξε ότι πράγματι έχει πλησιάσει και ασελγήσει σε ανήλικους μαθητές του, ωστόσο "ήρθαν μαζί μου με τη δική τους συναίνεση", εξήγησε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα οι αρχές υποψιάζονται πως ο προπονητής δρούσε τα τελευταία δέκα χρόνια και τουλάχιστον 80 παιδιά είχαν πέσει στα δίχτυα του.

Έως τώρα δεκατρία παιδιά έχουν περιγράψει στις καταθέσεις τους με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο πλησίαζε ο δάσκαλος και προπονητής τους, αλλά και πως τα έπειθε να συνευρίσκονται μαζί του ή να παίρνουν μέρος σε ομοφυλοφιλικά ομαδικά όργια.

Ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου Νίκος Κουρμουλής υποστήριξε πως "Σε εμάς κατέθεσαν δεκατρία παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών, ωστόσο εκτιμάμε ότι ο αριθμός τους είναι πολλαπλάσιος τουλάχιστον έξι φορές, δηλαδή μιλάμε για τουλάχιστον ογδόντα παιδιά που έπεσαν θύματα των ορέξεων του συλληφθέντα"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Espresso", ο 47χρονος δάσκαλος, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του κατάφερε να φαντάζει ως θεός στα μάτια τους, ώστε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους.

Τους παρουσίαζε μια ζωή όλο επιτυχία ως αθλητές του μπάσκετ όσο και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας τους ότι θα γίνουν σαν εκείνον, σπουδαίοι άνδρες.

Το τίμημα όμως για τους ανήλικους ήταν να περάσει από μια διαδικασία μύησης όπως ο ίδιος την ονόμαζε. Αν κάποιοι από αυτούς τα κατάφερναν, γίνονταν πιο γρήγορα άνδρες ή "Σπαρτιάτες", όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλούσε. Η μύηση περιλάμβανε σκληρές δοκιμασίες, υπακοή στους κανόνες που εκείνος επέβαλλε, αλλά και σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται άμεσα να οδηγηθεί στον ανακριτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Τσάκωσαν" καθηγητή με ανήλικα στο κρεβάτι του

SHARE:

24Media Network