Καρδίτσα: Τσακώθηκε με την σύζυγό του και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Τζιπ της Αστυνομίας, Αρχείο
Τζιπ της Αστυνομίας, Αρχείο EUROKINISSI

Το άγριο έγκλημα έγινε στο Αγναντερό Καρδίτσας-Ο 54χρονος δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική-Η 51χρονη σύζυγός του τον επισκεπτόταν στο σπίτι του και τον φρόντιζε όμως συχνά τσακωνόταν μαζί της.

Φρικτό τέλος είχε έναν οικογενειακό δράμα που κρατούσε για αρκετά χρόνια. Ένας 54χρονος σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι την 51χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους, στο Αγναντερό Καρδίτσας.

Ο 54χρονος δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Οι δύο ενήλικες κόρες τους είχαν φύγει από το σπίτι εδώ και χρόνια και ζούσαν αλλού, ενώ και η 51χρονη σύζυγός του είχε αναγκαστεί για να γλιτώσει από τα βίαια ξεσπάσματά του να ζει αλλού και τον επισκεπτόταν στο σπίτι του συχνά για να του μαγειρεύει και να τον φροντίζει.

Χθες το βράδυ όμως ήρθε ένα ακόμη βίαιο ξέσπασμα και ο 54χρονος επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα και της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα μέχρι που την σώριασε νεκρή στο πάτωμα.

Τις φωνές και τις εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης γυναίκας άκουσαν οι γείτονες και κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Όταν έφτασαν όμως εκεί ήταν ήδη αργά αφού οι αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος και προχώρησαν στην σύλληψη του συζύγου της, που βρισκόταν στον χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network