Τύρναβος: Οδήγησαν το θύμα τους σε κλειστό γυμναστήριο όπου τη βίασαν ομαδικά και τη βιντεοσκόπησαν

Τύρναβος: Οδήγησαν το θύμα τους σε κλειστό γυμναστήριο όπου τη βίασαν ομαδικά και τη βιντεοσκόπησαν
Θύμα κακοποίησης GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού με θύμα μια 22χρονη κοπέλα στον Τύρναβο και φερόμενους ως δράστες ανήλικους.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι και αύριο αναμένεται να απολογηθούν οι τέσσερις έως τώρα συλληφθέντες ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό σε βάρος μίας 22χρονης στον Τύρναβο.

Μαζί τους συνελήφθησαν και τέσσερις ενήλικοι, γονείς των δραστών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, που αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αναζητούνται ακόμη δύο ανήλικοι για τον βιασμό της άτυχης κοπέλας, η οποία φέρεται να πάσχει από νοητική στέρηση και αυτό είναι κάτι που οι δράστες, όπως όλα δείχνουν, το εκμεταλλεύτηκαν.

Αρχικά, την προσέγγισε ένας 16χρονος μετά το παζάρι της περιοχής και την οδήγησε σε ένα κλειστό γυμναστήριο όπου κάλεσε και την υπόλοιπη παρέα του και την βίασαν διαδοχικά πέντε άτομα, ενώ ένας 14χρονος τραβούσε με κινητό τις εγκληματικές τους πράξεις.

Έχουν συλληφθεί έως τώρα δύο 16χρονοι και ένας 17χρονος εκ των πέντε βιαστών και ο 14χρονος που βιντεοσκοπούσε. Οι δράστες αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται πως όλα έγιναν με συγκατάθεση του θύματος, η οποία όπως προαναφέρθηκε πάσχει από νοητική στέρηση.

Από την Αστυνομία έχει δοθεί παραγγελία για ιατροδικαστική και ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη στο θύμα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα