Βιασμοί στη Ρόδο: Μαθήτριες με ειδικές ανάγκες "ψάρευαν" οι δράστες της δολοφονίας Τοπαλούδη

O ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που φέρεται να εμπλέκεται σε βιασμούς στη Ρόδο

Πυκνώνουν οι καταγγελίες για τους νεαρούς που προσέγγιζαν κορίτσια στη Ρόδο. Η συχνή παρουσία των δραστών της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, με το άσπρο βαν, σε περιοχή με πέντε σχολεία, είχε κινήσει πολλές υποψίες.

Νέα στοιχεία για τη δράση των νεαρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έρχονται στο φως και προκαλούν ανατριχίλα. Οι καταγγελίες για τους βιαστές της Ρόδου πυκνώνουν ενώ η συχνή παρουσία τους με το άσπρο βαν σε περιοχή με πέντε σχολεία, είχε κινήσει υποψίες.

Κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής μιλώντας στον ANT1, αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία της Τοπαλούδη, πήγαινε συχνά στο σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

"Φαινότανε ότι ήταν σαν μια τακτική να βρούνε κοπέλα, να βρούνε το ένα, το άλλο. Ήταν μια καλή πηγή εδώ απ' έξω. Κατά καιρούς τον έχουνε δει. Και τον 19χρονο και τον Ρομά. Αυτουνού είναι γνωστή η φάτσα, περιφερόταν εδώ πέρα σίγουρα, απέναντι από το σχολείο. Σταματάνε κάποια αυτοκίνητα και κάνουνε παρέα με τα παιδιά που πάνε στο σχολείο", ήταν τα λόγια του.

Οι κατηγορούμενοι συχνά επιβίβαζαν στο λευκό βαν νεαρές μαθήτριες για βόλτα, σύμφωνα με τις καταγγελίες. "Τι κάνανε; Κάνανε πιάτσα. Ή να τις μεταφέρουνε για να μην πάρουν ταξί και να φύγουνε. Ή τα γνωρίζανε μέσα στην καφετέρια και δίνανε ραντεβού να πάνω κάπου. Πιάτσα και από εκεί βγάζανε γκόμενες. Εκεί είχαν δει το αυτοκίνητο του 21χρονου. Πολλές φορές σταματούσε, έβγαιναν τα κοριτσάκια μέσα από την καφετέρια και πηγαίνανε" επεσήμανε άλλος κάτοικος της περιοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία στη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μαρτυρία - κλειδί για το μαρτυρικό παρελθόν της άτυχης φοιτήτριας

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η Ελένη είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του Ροδίτη πριν έναν χρόνο

Βιασμοί στη Ρόδο: "Υπάρχουν και άλλα θύματα που θα πρέπει να μιλήσουν"

SHARE: