Βιασμός 12χρονης στη Μάνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ιερέα

Ο ιερέας της Μάνης που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη
Ο ιερέας της Μάνης που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη GLOMEX

Εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του ιερέα και έκτοτε κρατείται προσωρινά. Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γυθείου και επικύρωσης αυτής από την Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 55χρονου Έλληνα ιερέα, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση,αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του και έκτοτε κρατείται προσωρινά σε Κατάστημα Κράτησης .

ADVERTISING

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του κατηγορούμενου μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-26252 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας και 27330-29154 του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, αντίστοιχα, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κόρη του ιερέα της Μάνης: Η 12χρονη μας έλεγε ότι την είχε "πειράξει" ο παππούς της

Παππούς 12χρονης στη Μάνη: Ουδέποτε "πείραξα" εγώ το παιδί

Ο Ιερέας της Μάνης σπάει τη σιωπή του: Ποτέ δεν έμεινα μόνος με τη 12χρονη - Η μάνα της την έβαλε να τα πει

Μητέρα 12χρονης στη Μάνη: "Είχα εμπιστοσύνη στον ιερέα, τώρα όμως πιστεύω την κόρη μου"

Μάνη: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης για τον βιασμό της από ιερέα και κοντινό της πρόσωπο

Μάνη: Σύλληψη 57χρονου ιερέα για το βιασμό 12χρονου κοριτσιού

SHARE:

24Media Network