Βιασμός φοιτήτριας: Οδηγός μηχανής ο ‘τυφλός’ 52χρονος

Βιασμός φοιτήτριας: Οδηγός μηχανής ο ‘τυφλός’ 52χρονος

Συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη. Γείτονες του "τυφλού" βιαστή της καταγγέλλουν ότι ο 52χρονος οδηγούσε μηχανή και περπατούσε χωρίς τη βοήθεια μπαστουνιού

Μεγάλα ερωτηματικά προκύπτουν για την  κατάσταση της υγείας του 52χρονου, ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο όταν κράτησε όμηρο και βίασε κατά συρροή μια 20χρονη φοιτήτρια στο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

Ο κατηγορούμενος έχει υποστηρίξει στις δικαστικές αρχές ότι είναι ΑΜΕΑ και πάσχει από τύφλωση.  Μαρτυρίες ωστόσο γειτόνων του και ανθρώπων που φέρονται να τον γνωρίζουν αναφέρουν ότι ο 52χρονος δεν είναι πραγματικά τυφλός και εθεάθη πολλές φορές να οδηγεί μηχανή. Παράλληλα καταγγέλλουν ότι περπατούσε χωρίς μπαστούνι.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Νωρίτερα τη Δευτέρα, η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα (κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών) τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη συλλογή στοιχείων για τυχόν προηγούμενη δράση του. Όπως γνωστοποιήθηκε, πρόκειται για τον Παναγιώτη Κοντζιλέλο του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί σότι η Αστυνομία ερευνά την πιθανότητα ο 52χρονος να έχει κάνει άγρα θυμάτων μέσω αγγελιών με τον ίδιο τρόπο που προσέγγισε την άτυχη 20χρονη και για αυτό δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του και η φωτογραφία του, για την πιθανότητα δηλαδή που έχει τυχόν υπάρξει άλλο θύμα και τον αναγνωρίσει.

Τέλος, ότι ο ίδιος ανέφερε πως υπήρξε στις αρχές του χρόνου και μία άλλη κοπέλα, από την Αλβανία αυτή την φορά, με την οποία όπως είπε έπραξε τα ίδια πράγματα, αλλά στην δική της περίπτωση ισχυρίστηκε ότι την έδιωξε όταν ανακάλυψε ότι δήθεν του έκλεψε ένα δαχτυλίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα