Βίντεο αποδεικνύει πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν ακολουθήθηκε από κανέναν

Βίντεο αποδεικνύει πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν ακολουθήθηκε από κανέναν

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς μπαίνει τέλος και στην παραφιλολογία ότι κάποιοι ακολούθησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αγωνία για τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων και των ιστολογικών εξετάσεων για την υπόθεση Γιακουμάκη

Με αγωνία αναμένουν τις εξειδικευμένες ιστολογικές εξετάσεις για την υπόθεση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Θόδωρο Βουγιουκλάκη, δεν αποκλείεται οι απαντήσεις, να δοθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όπου θα διαπιστωθεί εάν υπήρχε ο παραμικρός προθανάτιος εσωτερικός τραυματισμός, δηλαδή εάν έχει ασκηθεί βία στον άτυχο φοιτητή πριν το τραγικό του τέλος. Παράλληλα, αναμένονται σήμερα ή από εβδομάδα τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για το μαχαίρι, τα ρούχα και τα δείγματα από τα νύχια του νεκρού που έχουν σταλεί, ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν άλλα γενετικά υλικά πλην του ιδίου.

Για το μαχαίρι που βρέθηκε αρκετά κοντά στο θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σήμανση δεν κατάφερε να βγάλει αποτυπώματα από τη λαβή του στο σημείο, καθώς πιθανόν λόγω της πολυκαιρίας και των καιρικών συνθηκών αυτά είχαν σβήσει και θα ακολουθήσει λεπτομερέστερος εργαστηριακός έλεγχος στα εγκληματολογικά εργαστήρια, τόσο για τυχόν αποτυπώματα όσο και για τυχόν γενετικό υλικό στη λαβή, αλλά και στη λάμα του μαχαιριού. Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς μπαίνει τέλος και στην παραφιλολογία ότι κάποιοι ακολούθησαν τον Γιακουμάκη. Από τα υλικά των κλειστών κυκλωμάτων που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. τα πιο αξιόπιστα θεωρεί πως είναι δύο.

Στο πρώτο βίντεο, του πρατηρίου καυσίμων απέναντι από την περίφραξη της Γαλακτομικής Σχολής, στις 13:55 έχει καταγραφεί ο Βαγγέλης, 11 λεπτά μετά ένας δεύτερος άντρας που ταυτοποιήθηκε ως κάτοικος της περιοχής και ένα λεπτό μετά από αυτόν ένας τρίτος  νεαρός. Λίγο πιο κάτω όμως και στο κλειστό κύκλωμα εταιρείας security που βρίσκεται μετά την στροφή που θα έκανε ο 20χρονος για να βγει στον χωματόδρομο, (λίγο πιο κάτω βρέθηκε η σορός του), έχει καταγραφεί ο δεύτερος και ο τρίτος άντρας, όχι όμως και ο Γιακουμάκης.

Αυτό αποδεικνύει, ότι όχι μόνο δεν τον ακολούθησε κανείς, αλλά και το ότι είχε ήδη στρίψει και αυτό σίγουρα αφήνει ερωτηματικά γιατί δεν ελέγχθηκε λεπτομερέστερα η περιοχή πιο νωρίς., αφού οι Αρχές είχαν και μαρτυρία μίας κατοίκου της περιοχής που είχε δώσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και  υποδείκνυε τον δρόμο που έστριψε ο 20χρονος και υλικό κλειστού κυκλώματος που ουσιαστικά δικαίωνε τα όσα υποστήριζε η συγκεκριμένη μάρτυρας. Η αστυνομία έχασε πολύτιμο χρόνο ακολουθώντας όχι μόνο τις μαρτυρίες της ιδιοκτήτριας του περιπτέρου, του οδηγού λεωφορείου και του φούρναρη στα Ιωάννινα που υποτίθεται αγόρασε μία τυρόπιτα και η οποία δεν βρέθηκε ποτέ στο στομάχι του πλην το φαγητό της σχολής που δεν πρόλαβε καν να χωνέψει, συν τις μαρτυρίες που τοποθετούσαν σε διάφορα σημεία της χώρας, με αποτέλεσμα να μη δοθεί η σημασία που έπρεπε στην μαρτυρία της ηλικιωμένης κυρίας και στα όσα το υλικό των κλειστών κυκλωμάτων αποδείκνυαν για το πολύ συγκεκριμένο γεωγραφικό σημείο που εμφανίστηκε για τελευταία φορά ο Βαγγέλης.

Πρόσθετα, η Αστυνομία αναμένεται να καλέσει τις επόμενες ημέρες για νέα κατάθεση τη μητέρα του Βαγγέλη, ώστε να καταγραφεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λεπτομέρεια η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το προηγούμενο βράδυ και στο οποίο φέρεται να της ανακοίνωσε τα άσχημα βαθμολογικά του αποτελέσματα. Οι καταθέσεις θα συνεχιστούν και στη Σχολή για να γίνουν πιο σαφές το ακριβές χρονικό σημείο των επιθέσεων και των εκφοβισμών σε βάρος του Γιακουμάκη, που μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι οι τελευταίες τοποθετούνται χρονικά την περίοδο των εκλογών, ενώ η τελευταία τηλεφωνική κλήση που είχε ο 20χρονος φοιτητής, ήταν στις 12:53 το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου, μία ώρα πριν εξαφανιστεί, όπου τον κάλεσε ένας φίλος του συμφοιτητής για να φάνε μαζί στο εστιατόριο της εστίας.

Η τηλεφωνική αυτή κλήση κράτησε μόλις 14 δευτερόλεπτα, δεν προέκυψε κάτι άλλο από αυτή και συν τοις άλλοις είχε αναφέρει εγκαίρως ο συγκεκριμένος φοιτητής την σύντομη αυτή τηλεφωνική επικοινωνία και στην κατάθεση που είχε δώσει στην Αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα