Βίντεο: H στιγμή της εισβολής μελών του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο

Βίντεο: H στιγμή της εισβολής μελών του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο

Γυαλιά καρφιά ένα συμβολαιογραφικό γραφείο, από μέλη του Ρουβίκωνα, το οποίο αναλαμβάνει υποθέσεις πλειστηριασμών. Τα ουρλιαχτά και τα σπασίματα

Βίντεο με την επίθεση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου, επί της οδού Σόλωνος 47, που αναλαμβάνει και υποθέσεις πλειστηριασμών, ανέβασε στο κανάλι του youtube, ο “Ρουβίκωνας”.

“Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου στην οδό Σόλωνος 47. Το συγκεκριμένο γραφείο πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών και πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο.” ανέφερε νωρίτερα ο Ρουβίκωνας σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το βίντεο της επίθεσης είναι διάρκειας περίπου 2 λεπτών και δείχνει τη στιγμή που ο Ρουβίκωνας εισβάλει στο συμβολαιογραφικό γραφείο την ώρα που μέσα βρίσκονται δύο γυναίκες υπάλληλοι, οι οποίες τρομοκρατημένες άρχισαν να ουρλιάζουν και να εκλιπαρούν μάταια σε βοήθεια.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν γυαλιά-καρφιά το γραφείο το οποίο λίγα λεπτά μετά έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο.

(Τα πλάνα της επίθεσης ξεκινούν από το 1:20 και μετά)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα