Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι

Όπως φαίνεται στο μαγνητοσκοπομένο υλικό, οι πολίτες τρέχουν έντρομοι να σωθούν, στιγμές μετά την εκτέλεση του άτυχου 25χρονου. Οι κάμερες ασφαλείας της καφετέριας, έχουν καταγράψει καρέ- καρέ τη μαφιόζικη εκτέλεση και το πρόσωπο του δράστη.

Τις στιγμές πανικού που εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής σε καφετέρια ιδιοκτησίας γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι, δείχνει βίντεο – ντοκουμέντο.

Όπως φαίνεται στο υλικό που τραβήχτηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, οι πολίτες τρέχουν έντρομοι να σωθούν, στιγμές μετά την εκτέλεση του άτυχου άνδρα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι θύτης και θύμα γνωρίζονταν και πως κάθονταν μαζί στο τραπέζι της καφετέριας πριν το φονικό. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά ένας άγνωστος.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Ο εν λόγω άνδρας περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε, πυροβόλησε και μετά άρχισε να χτυπά με το κοντάκι του όπλου τον 25χρονο, ο οποίος κείτονταν αιμόφυρτος πάνω στο τραπέζι.

Στο βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, έχει αποτυπωθεί όλο το άγριο έγκλημα και η εικόνα του δράστη.

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που βρίσκονταν και άλλοι θαμώνες στο κατάστημα και είναι χαρακτηριστική η ψυχραιμία με την οποία κατάφερε να διαφύγει ο δράστης.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς, που φαίνεται ότι είχαν στόχο στο κεφάλι του θύματος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στο αιματηρό επεισόδιο.

Μετά από περίπου 15 λεπτά έφτασε το σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα