Βόλος: Η οικιακή βοηθός έδωσε αντικλείδι του σπιτιού και συνεργοί της “σήκωσαν” το χρηματοκιβώτιο

Βόλος: Η οικιακή βοηθός έδωσε αντικλείδι του σπιτιού και συνεργοί της “σήκωσαν” το χρηματοκιβώτιο
ISTOCK

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου από την οικία 32χρονου. Οι δράστες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, έχοντας μπει στο σπίτι του με αντικλείδι που τους έδωσε η οικιακή βοηθός.

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, περίπτωση κλοπής χρηματοκιβωτίου από την οικία ενός 32χρονου επιχειρηματία, στον Βόλο.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, μία 39χρονη από την Αλβανία, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο αλλοδαπών συνεργών της, που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την Κυριακή το πρωί, οι δύο αλλοδαποί εισήλθαν σε σπίτι του θύματος, με αντικλείδι που έδωσε στον έναν η γυναίκα, η οποία εργαζόταν για το θύμα περιστασιακά ως οικιακή βοηθός.

Οι συνεργοί της αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, μη πακτωμένο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ, 5 χρυσές λίρες και έναν χρυσό σταυρό.

Στον παθόντα αποδόθηκε το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της, ως μέρος του συνολικού αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού. Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα