Βρέθηκε το αυτοκίνητο της Πόλα Ρούπα;

Βρέθηκε το αυτοκίνητο της Πόλα Ρούπα;
5-10-2011-Ξεκινά σήμερα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη για την υπόθεση της οργάνωσης του Επαναστατικού Αγώνα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΡΟΥΠΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Βρέθηκε κλεμμένο αυτοκίνητο στο Πόρτο Χέλι. Εικάζεται πως είναι της Πόλα Ρούπα

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Εικάζεται πως πρόκειται το όχημα με το οποίο η Πόλα Ρούπα είχε πάει στο πολυτελές ξενοδοχείο για να νοικιάσει το ελικόπτερο με το οποίο σχεδίαζε να απελευθερώσει τον Νίκο Μαζιώτη.

Το αυτοκίνητο μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί ενδελεχώς και να βρεθούν ίχνη DNA ή άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Να σημειωθεί ότι η σύντροφος του φυλακισμένου Νίκου Μαζιώτη, επιχείρησε το απόγευμα της Κυριακής, με ελικόπτερο που είχε νοικιάσει ως μεγαλομεσίτρια Χριστίνα Αρβανίτη, να στήσει επιχείρηση απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού, προφανώς του τρομοκράτη συντρόφου της αλλά και άλλων καταδικασμένων για παρόμοια με εκείνον εγκλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα