Ξαναχτύπησαν οι ληστές του Μουντιάλ: Δύο απανωτές ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ play

Ξαναχτύπησαν οι ληστές του Μουντιάλ: Δύο απανωτές ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ play
Ελληνική Αστυνομία Eurokinissi

Και στις δύο ληστείες σε βάρος πρακτορείων σε Κρυονέρι και Περιστέρι, οι δράστες ήταν δύο. Η χρονική διαφορά μεταξύ των δύο χτυπημάτων ήταν περίπου μισή ώρα. Ανάλογη ληστεία σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα στη Μεταμόρφωση.

Ξαναχτύπησαν οι “ληστές του Μουντιάλ“. Δύο απανωτές ληστείες με χρονική διαφορά μεταξύ τους, σχεδόν μισής ώρας, σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε Κρυονέρι και Περιστέρι αντίστοιχα.

Πιθανόν πρόκειται για τους ίδιους δράστες. Οι δύο άγνωστοι ληστές που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, στη 01:35 τα ξημερώματα εισήλθαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ play, επί της οδού Κρυονερίου 1, στο Κρυονέρι και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν τις εισπράξεις από το ταμείο.

Στις δύο τα ξημερώματα σημειώθηκε και δεύτερη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ play, αυτή την φορά επί της Λ. Κωνσταντινουπόλεως 59, στο Περιστέρι. Δύο δράστες και πάλι υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους. Ανάλογη ληστεία πάλι από δύο άτομα σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα και μάλιστα στο ίδιο πρακτορείο δύο συνεχόμενες ημέρες, στην Μεταμόρφωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα