Ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της ηλικιωμένης στον Βύρωνα

Ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της ηλικιωμένης στον Βύρωνα
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην 82χρονη και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει εκτεταμένες και βαριές κακώσεις στους πνεύμονες, τα πλευρά και το πρόσωπο ως αποτέλεσμα ξυλοδαρμού-Δικογραφία σε βάρος του εγγονού της

Θύμα ξεκάθαρης εγκληματικής ενέργειας έπεσε η άτυχη 82χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της επί της οδού Ανθέων, στον Βύρωνα, από τον ίδιο της τον εγγονό, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και διέμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες εντός της οικίας της, με εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο. Από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νίκο Καρακούκη, προέκυψε πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής ανακάλυψε πως το θύμα έφερε εκτεταμένες και βαριές κακώσεις στους πνεύμονες (αιμοθώρακα), τα πλευρά αλλά και το πρόσωπο, όλα αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, πιθανόν με γροθιές και κλωτσιές.

Πλέον, σχηματίζεται σχετική δικογραφία σε βάρος του εγγονού της ο οποίος αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτος στην Ασφάλεια Αθηνών και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα