Ξυπνούν άσχημες μνήμες. Ξανά στο εδώλιο για την υπόθεση της Στέλλας Ακουμιανάκη

Ξυπνούν άσχημες μνήμες. Ξανά στο εδώλιο για την υπόθεση της Στέλλας Ακουμιανάκη

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει ξανά η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ το Μεγάλο Σάββατο του 2011, στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου (Vid)

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει ξανά η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ το Μεγάλο Σάββατο του 2011 στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Ρεθύμνου κάθεται σήμερα ο 17χρονος τότε (21χρονος σήμερα) που ήταν ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 24 Μαρτίου ωστόσο πήρε αναβολή για σήμερα, καθώς έπρεπε να καθαρογραφεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων, όπου λίγες μέρες πριν είχε καταδικάσει τους έτερους κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο είχε καταδικάσει σε 7 χρόνια ποινή κάθειρξης τον 27χρονο αλλά και οι δύο γιατροί που είχαν αναλάβει την 16χρονη Στέλλα με ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή.

Την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σχολίασε ο πατέρας της άτυχης 16χρονης λέγοντας ότι "πλέον η οικογένειά του αισθάνεται δικαιωμένη".

Πηγή: cretapost.gr

SHARE:

24Media Network