Ζάκυνθος: Πλήθος κόσμου στο πλευρό του 26χρονου πατροκτόνου

Ζάκυνθος: Πλήθος κόσμου στο πλευρό του 26χρονου πατροκτόνου

Το Σάββατο η απολογία του 26χρονου, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του

Εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου, ζήτησε και πήρε ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης για την δολοφονία του 70χρονου πατέρα του το βράδυ της Κυριακής στις Βολίμες. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Ζακύνθου, αύριο στις 11 το πρωί.

Κατά την άφιξη του στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον 26χρονο, εκφράζοντας την υποστήριξη τους προς σε αυτόν.

Ο 26χρονος, που ομολόγησε ότι δολοφόνησε (το βράδυ της Κυριακής 27ης Μαΐου) τον 70χρονο ημεδαπό πατέρα του, στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή Αη Λιάς Βολιμών Ζακύνθου, υποστηρίζοντας πως το κίνητρό του, ήταν η σεξουαλική του κακοποίηση του, όπως και των δύο ανήλικων ετεροθαλών αδελφιών του, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού καθώς και μιας άλλης ετεροθαλούς αδελφής του, από τον πρώτο γάμο της Αλβανικής καταγωγής, μητέρας του.

Ο δικηγόρος του 26χρονου Παναγιώτης Κεφαλληνός, ανέφερε ότι αύριο θα γίνει η οριστική απολογία του πελάτη του, με την προσκόμιση νέων στοιχείων, επίσης, έκανε λόγο, για ηθική, τουλάχιστον δικαίωσή του, από την έμπρακτη συμπαράσταση όλων όσοι βρέθηκαν στα δικαστήρια, μιλώντας για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που με ανάλογο τρόπο και με επιείκεια πρέπει να χειριστεί η δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα