Εισαγγελική έρευνα για όσους άφησαν τον Παντελίδη να οδηγήσει μεθυσμένος

Εισαγγελική έρευνα για όσους άφησαν τον Παντελίδη να οδηγήσει μεθυσμένος

Τι προβλέπει η εισαγγελική διάταξη για τη συνέχεια της έρευνας του τροχαίου του γνωστού τραγουδιστή

Τυχόν ευθύνες στην παρέα που ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στη χαρτοπαικτική λέσχη πριν το μοιραίο τροχαίο, για το αδίκημα της «δια παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια», καλείται τώρα να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας.

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό του δημοσίευμα το «Έθνος», μετά την προσφυγή της οικογένειας του τραγουδιστή κατά της αρχειοθέτησης της υπόθεσης, ο αντιεισαγγελέας εφετών Σοφοκλής Λογοθέτης παρήγγειλε την επιστροφή του φακέλου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να διερευνήσει τυχόν ευθύνες όσων ήταν μαζί με τον τραγουδιστή στη λέσχη και δεν τον απέτρεψαν απ' το να οδηγήσει παρότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Παράλληλα θα διερευνηθεί και η ευθύνη της πολιτείας για έλλειψη προβλεπόμενων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων προς αποτροπή ατυχημάτων.

Σε ό,τι αφορά τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, δηλαδή τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, η εισαγγελική διάταξη επιβεβαιώνει την πρωτόδικη απόφαση πως δεν φέρουν ευθύνη.

Η εισαγγελική διάταξη προκάλεσε αντιδράσεις στην οικογένεια του τραγουδιστή, που όπως σημειώνει το «Έθνος» σκοπεύει να ζητήσει την ανάκλησή της, αντιδρώντας κυρίως ως προς το σκέλος που αφορά τις δύο κοπέλες. Η οικογένεια με ανακοίνωσή της επιμένει στην εκδοχή ότι ο άτυχος τραγουδιστής ήταν σε θέση συνοδηγού, και υποστηρίζει ότι αυτό προκύπτει απ' πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Παντελίδη: Για πρώτη φορά η Αρναούτη εξηγεί on camera πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Υπόθεση Παντελίδη: Η Μίνα Αρναούτη για τη 'λέσχη', τα χρήματα και το αλκοόλ το βράδυ του δυστυχήματος

SHARE:

24Media Network