Έκκληση για βοήθεια βρέφους που υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε φωτιά

Έκκληση για βοήθεια βρέφους που υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε φωτιά

Δημιούργησαν γκρουπ στο Facebook για να βοηθήσουν ένα βρέφος το οποίο υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε φωτιά στο Περιστέρι

Μέσω γκρουπ στο Facebook μια οικογένεια ζητά την βοήθεια μας σχετικά με τη μικρή κορούλα τους η οποία υποβάλλεται σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις καθώς υπέστη σοβαρότατα εγκαύματα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Περιστέρι, τον προηγούμενο μήνα.

Πριν μερικές ώρες το κοριτσάκι υπεβλήθη σε τέταρτο χειρουργείο και δυστυχώς χάθηκαν και τα πέντε δάχτυλά του, ενώ υπάρχει κίνδυνος για το μετατάρσιο.

Η φωτιά ξεκίνησε από το υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, όπου προκάλεσε και τη μεγαλύτερη ζημιά. Τα δύο παιδιά τους 7 μηνών και 8 χρόνων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ενώ το βρέφος με ελαφρά εγκαύματα.

Όπως αναφέρεται στο γκρουπ από τους γονείς:

"Πυρκαγιά στις 21.12.2013 στην οδό Πάρνηθος 28, στο Περιστέρι. Το 7 μηνών κοριτσάκι μας υπέστη σοβαρότατα εγκαύματα...

Πυρκαγιά εκτυλίχθηκε στις 21/12/2013 στην οδό Πάρνηθος 28, Περιστέρι. Το 7μηνων κοριτσάκι μας υπέστη σοβαρά εγκαύματα, δεν γνωρίζαμε αν θα τα καταφέρει.

Το ατύχημα έγινε ξημερώματα 21/12/13 στις 2:00 π.μ στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκετε Πάρνηθος 28 Περιστέρι, Αττικής.

Εκείνο το βράδυ είχα σηκωθεί στις 1:00 π.μ για να της δώσω το γάλα της και στην συνέχεια πήγα να κοιμηθώ. Ο άντρας μου, Κώστας, και η μεγάλη μας κόρη, Νάγια κοιμόντουσαν στο κρεβάτι γύρισα και με είχε πάρει και εμένα ο ύπνος. Τότε ο Κώστας πετάχτηκε από το κρεβάτι επειδή άκουσε έναν ήχο και πήγε στο υπνοδωμάτιο του μωρού όπου και το είδε να καίγεται. Καιγόταν το κρεβατάκι του μωρού μαζί με το μωρό. Εκείνη την στιγμή σήκωσε την μπέμπα σβήνοντας την φωτιά πάνω του και φώναξε… έτσι πετάχτηκα και εγώ. Προσπάθησα να σβήσω την φωτιά και ο άντρας μου, φώναξε να πάρω τα παιδιά και να φύγω.

Το παιδί νοσηλεύεται έως και σήμερα στο Παίδων Αγία Σοφία και θα νοσηλεύεται για κάποιους μήνες. Έχει σοβαρά εγκαύματα στο αριστερό ποδαράκι της όπου έχασε ένα δαχτυλάκι και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τα υπόλοιπα δαχτυλάκια της. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρία χειρουργεία και δυστυχώς θα ακολουθήσουν και άλλα. Στο τελευταίο χειρουργείο πρόσθεσαν δερματάκι στην πατουσίτσα του μωρού.

Εκτός της νοσηλείας της κόρης μας, κάηκε το σπίτι μας και όλα τα υπάρχοντά μας. Η όποια βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη για μας.

Με εκτίμηση,

Χαρά Λέρτα & Κώστας Πρωτογέρου"

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τα παρακάτω τηλέφωνα, Μαρία Διαμαντοπούλου: 697 8282727
Μαίρη Ανδριανού: 697 7530500 ή στο γκρουπ στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι. Με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο 2 παιδιά και ένα βρέφος με εγκαύματα

SHARE:

24Media Network