Έκλεψαν το όπλο υπαστυνόμου της φρουράς του Κωστή Χατζηδάκη

Τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ημέρα απελευθέρωσης της Αθήνας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, την Πέμπτη 12 Οκτωβερίου 2017, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και επίσημων προσκεκλημένων. Στη φωτό ο αντιπρέοδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ημέρα απελευθέρωσης της Αθήνας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, την Πέμπτη 12 Οκτωβερίου 2017, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και επίσημων προσκεκλημένων. Στη φωτό ο αντιπρέοδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

ΕΔΕ και δικογραφία σε βάρος του υπαστυνόμου που άφησε στο αυτοκίνητο τσαντάκι, όπλο και γεμιστήρα, για να μεταφέρει αλληλογραφία

Ένορκη Διοικητική Εξέταση, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος του αστυνομικού της συνοδείας του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, του οποίου άγνωστοι άρπαξαν το πιστόλι του, μέσα από το αυτοκίνητο του, όπου το είχε αφήσει αφύλακτο.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το γραφείο του κ. Χατζηδάκη, στην Αθήνα.

Όπως είπε ο αστυνομικός, ο οποίος φέρει τον βαθμό του υπαστυνόμου Α', άφησε το τσαντάκι του με το όπλο και γεμιστήρα 13 φυσιγγίων μέσα στο αυτοκίνητο, για να μεταφέρει αλληλογραφία στο γραφείο. Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου και το τσαντάκι είχε κάνει «φτερά».

Ο υπαστυνόμος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη όπλου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ μετά την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

SHARE:

24Media Network