Έκλεβαν μοτοσικλέτες και τις πωλούσαν ως ανταλλακτικά στο συνεργείο τους

Έκλεβαν μοτοσικλέτες και τις πωλούσαν ως ανταλλακτικά στο συνεργείο τους

Εδώ και τρία χρόνια έκλεβαν μοτοσικλέτες από Ζωγράφου, Καισαριανή και Παγκράτι και τις πωλούσαν ως ανταλλακτικά στο συνεργείο του στον Νέο Κόσμο

Συνελήφθησαν κατόπιν σχετικών ενταλμάτων στον Νέο Κόσμο και στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών, ένας 44χρονος Έλληνας και ένας 31χρονος Αλβανός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει από τριετίας εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές μοτοσυκλετών, τις οποίες στη συνέχεια μετέφεραν σε συνεργείο που διατηρούσαν στο Νέο Κόσμο, όπου τις αποσυναρμολογούσαν, με σκοπό την πώληση των εξαρτημάτων τους ως ανταλλακτικών.

Επιπλέον και για να μην αποκαλυφθεί η δράση τους, φρόντιζαν προηγουμένως να παραποιούν τα στοιχεία αναγνώρισης των μοτοσυκλετών (αριθμό πλαισίου και αριθμό κινητήρα).

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 7 περιπτώσεις κλοπών από τις περιοχές του Ζωγράφου, της Καισαριανής του Παγκρατίου και του Νέου Κόσμου, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

SHARE: