Εκλογική νίκη για Ντογιάκο

Εκλογική νίκη για Ντογιάκο

Έλαβε τις περισσότερες ψήφους και ανακηρύχθηκε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας για δεύτερη φορά

Επανεκλογή του Ισίδωρου Ντογιάκου στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας αποφάσισε η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, που με τον τρόπο του έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος εκλέχθηκε επικεφαλής για δεύτερη φορά με 39 ψήφους, ενώ ο συνυποψήφιός του, εισαγγελέας εφετών Αντώνης Λιογας συγκέντρωσε 30 ψήφους. Τέλος η Γεωργία Τσατάνη που έθεσε επίσης υποψηφιότητα, έλαβε 7 ψήφους, ενώ τα υπόλοιπα ήταν λευκά. Συνολικά 83 ψηφίσαντες έλαβαν μέρες στη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισίδωρος Ντογιάκος μπόρεσε να λάβει μέρος στην κούρσα καθώς ο Άρειος Πάγος εγγράφως διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής.  Κι αυτό γιατί μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Νίκη και για το νυν προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλία Ζαγοραίο. Επανεξελέγη με 81 ψήφους, ενώ 45 ψήφους έλαβε η αντίπαλός του, Ολυμπία Κλειτσάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές με Ντογιάκο στη Δικαιοσύνη

SHARE:

24Media Network