Σοβαρά τραυματισμένος πρόσφυγας στην Ειδομένη

Greek policemen stand guard near police van that was damaged during demonstration caused by a traffic  incident where one migrant person was seriously injured, at the northern Greek border point of Idomeni, Greece, Monday, April 18, 2016. More than 11,000 people have been stuck her for more than a month amid hopes that the border would reopen.(AP Photo/Amel Emric)
Greek policemen stand guard near police van that was damaged during demonstration caused by a traffic incident where one migrant person was seriously injured, at the northern Greek border point of Idomeni, Greece, Monday, April 18, 2016. More than 11,000 people have been stuck her for more than a month amid hopes that the border would reopen.(AP Photo/Amel Emric) EUROKINISSI

Οι υπόλοιποι πρόσφυγες φαίνεται θεώρησαν ότι τον παρέσυρε το όχημα της Αστυνομίας και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον του (Vid)

Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ένας 40χρονος Σύρος πρόσφυγας στην Ειδομένη, ο οποίος και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο ατύχημα του Σύρου φέρεται να ενεπλάκη και ένα βανάκι της Αστυνομίας δίπλα στο οποίο βρέθηκε το θύμα.

Οι υπόλοιποι πρόσφυγες φαίνεται θεώρησαν ότι τον παρέσυρε το όχημα της Αστυνομίας και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον του και εναντίον των αστυνομικών που έβλεπαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα και εκείνοι να απαντήσουν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Αυτή την στιγμή, η κατάσταση έχει ηρεμήσει η κατάσταση στην περιοχή, ενώ αυτό που φαίνεται ότι έχει συμβεί και εξετάζεται ως πιο πιθανό, είναι ότι ο 40χρονος Σύρος είχε ανέβει σε κάποιο ύψος και συγκεκριμένα σε στύλο ή αυτοσχέδια σκαλωσιά πάνω από την σκηνή του, όπου πραγματοποιούσε κάποιού είδους εργασίες και εκείνη την στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε ακριβώς δίπλα στο βανάκι της Αστυνομίας...

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε ταυτόχρονα με την πτώση του και από το βανάκι της Αστυνομίας, ωστόσο η προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση αυτή την στιγμή και διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Ειδομένη
SHARE:

24Media Network