Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: “Ο Άδωνις και ο Σταυρίδης είναι παραδείγματα βλακείας”

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: “Ο Άδωνις και ο Σταυρίδης είναι παραδείγματα βλακείας”

Τι δήλωσε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ για τον υπουργό Υγείας, τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, τον Θ. Πάγκαλο αλλά και τη Χρυσή Αυγή (ηχητικό)

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε σήμερα η διεθνούς φήμης βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, του Στέλιου Σταυρίδη αλλά και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Σε δηλώσεις της στην ραδιοφωνική εκπομπή “Γιάφκα” του Σπύρου Χαριτάτου η κ. Αρβελέρ χαρακτήρισε “βλάκα” τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ και αναφερόμενη στην επίμαχη πτήση στο λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη είπε: “Ήταν φίλος με αυτούς με τους οποίους έκανε τη σύμβαση; Αν ήταν, είναι κακό. Είναι βλάκας”.

Όσον αφορά στον υπουργό Υγείας η κ. Αρβελέρ τον αποκάλεσε “παράδειγμα βλακείας” καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “υπουργώ σημαίνει υπηρετώ”.

“Όλοι προσπαθούν για την πάρτη τους, βρισκόμαστε στην Ελλάδα περισσότερο απ’ ότι στην Ευρώπη”, συμπλήρωσε.

Η γνωστή  βυζαντινολόγος άφησε αιχμές και κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου, σχολιάζοντας την γνωστή δήλωσή του  “όλοι μαζί τα φάγαμε”.

“Δεν τα φάγαμε όλοι όπως είπε κάποιος”, δήλωσε η κ. Αρβελέρ αλλά εξέφρασε την άποψή της ότι “φταίμε όλοι ως μέλη μιας κοινωνίας”.

Σχολιάζοντας τη Χρυσή Αυγή, είπε ενδεικτικά: “Η ΧΑ για μένα είναι η πτώση του κάθε ελληνικού πολιτισμού”.

Τέλος, η γνωστή βυζαντινολόγος αναφέρθηκε και στον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη και τις φωτογραφίες της σορού που δημοσιεύθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ, σημειώνοντας: “Εκείνος που φταίει, είναι αυτός που έδωσε τη φωτογραφία. Από πίσω υπάρχει το αν κάποιος τον πλήρωσε για να το κάνει,γιατί κλπ.”.

Πηγή: Alpha 989

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα