Anonymous Greece: “Έριξαν” τα τουρκικά υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών

Anonymous Greece: “Έριξαν” τα τουρκικά υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών
shutterstock

Διαδικτυακός πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας. Έλληνες Anonymous σε απάντηση της κυβερνοεπίθεσης Τούρκων χάκερ "κατέβασαν" την ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και του Άμυνας.

Απάντηση στους Τούρκους χάκερ που “χτύπησαν” ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης (dimos-chalkidonos.gr) το μεσημέρι της Κυριακής (07/06), έδωσαν οι Anonymous Greece.

Η ομάδα με ανάρτηση στο Facebook δήλωσαν ότι “έριξαν” τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής: “Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα”.

Στη συνέχεια επαναδιατύπωσαν, ξεκαθαρίζοντας πως το “χτύπημα” ήταν προς την ιστοσελίδα του τουρκικού υπ. Εξωτερικών, προς το mfa.gov.tr δηλαδή.

Αργότερα δε, “έριξαν” τελικά και την ιστοσελίδα του υπουργείου Άμυνας της γειτονικής χώρας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Κυριακή (07/06) την ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης επέλεξαν Τούρκοι χάκερς προκειμένου να πραγματοποιήσουν επίθεση.

Συγκεκριμένα η ομάδα Ayyildiz Tim κατέλαβε την ιστοσελίδα και ανήρτησε σε αυτήν βίντεο και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά.

Στο πάνω μέρος της σελίδας οι χάκερ ανέγραψαν τη φράση “Γνωρίστε τα όριά σας” στα ελληνικά, ενώ υποδήλωσαν τη παρουσία τους στη σελίδα γράφοντας “Οι Ayyildiz Tim ήταν εδώ” στα αγγλικά.

Στο φόντο της ιστοσελίδας έβαλαντην τουρκική σημαία και τον Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ σε άλλο μήνυμά τους αυτοαποκαλούνται ως “Κυβερνοστρατός της Τουρκίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα