Ελληνικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με μαχαίρι – Ο 17χρονος περιμένει τραυματισμένος το ΕΚΑΒ

Ελληνικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με μαχαίρι – Ο 17χρονος περιμένει τραυματισμένος το ΕΚΑΒ
glomex/ερτ

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο - ντοκουμέντο όπου καταγράφεται ο 17χρονος πριν και μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από δύο ληστές στο Ελληνικό.Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Βίντεο – ντοκουμέντο πριν και μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο 17χρονος το βράδυ της Πέμπτης (01/06), επί της Λεωφόρου Ιασονίδου, στο Ελληνικό, έρχεται στη δημοσιότητα.

Το βίντεο καταγράφει τους δύο δράστες φορώντας κουκούλες να κατευθύνονται προς το σημείο στο οποίο επιτέθηκαν στον 17χρονο προκειμένου να τον ληστέψουν.

Ο 17χρονος φαίνεται στη συνέχεια μαζί με άλλα δύο άτομα που τον βοήθησαν να κάθεται σε ένα πεζούλι ενώ φτάνουν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο άγνωστοι πλησίασαν τον 17χρονο και υπό την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν προσωπικά του αντικείμενα.

Εκείνος αντιστάθηκε και οι δράστες τον μαχαίρωσαν στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τον και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο “Λαϊκό” Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα