Ενέργεια Ρουβίκωνα σε δικηγορικό γραφείο

Τρικάκια της αναρχικής ομάδας "Ρουβίκωνας", Αρχείο
Τρικάκια της αναρχικής ομάδας "Ρουβίκωνας", Αρχείο EUROKINISSI

Ο Ρουβίκωνας "χτύπησε" εκ νέου, αυτή τη φορά σε δικηγορικό γραφείο. Στη συνέχεια ανάρτησε κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Νέα "παρέμβαση", αυτή τη φορά σε δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η αναρχική συλλογικότητα "Ρουβίκωνας", στο πλαίσιο των ενεργειών που έχει ξεκινήσει κατά των εισπρακτικών εταιρειών.

Περίπου 15 μέλη της ομάδας εισέβαλαν στο γραφείο και επιτέθηκαν λεκτικά στους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια αποχώρησαν. Λίγο αργότερα, ανάρτησαν κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία αναφέρουν ότι, μετά την παρέμβαση σε εισπρακτική εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα, αποφάσισαν να κάνουν "επίσκεψη" στο δικηγορικό γραφείο, το οποίο, όπως αναφέρουν, λειτουργεί ως μανδύας εισπρακτικής εταιρείας και διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια για funds, αλλά και λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας.

"Δεν πρόκειται να δεχτούμε παθητικά αυτή τη βία που μας επιβάλλουν, δε χρωστάμε μας χρωστάνε. Εκείνοι θα κρύβονται, εκείνοι θα φοβούνται κι όχι εμείς", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρουβίκωνας
SHARE:

24Media Network