Ενίσχυση του ΙΣΑ στους πλημμυροπαθείς γιατρούς της Αττικής

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε τη χορήγηση 60.000 ευρώ και κάποιες άλλες διευκολύνσεις για τους γιατρούς - μέλη του στις περιοχές που επλήγησαν απ' τις πλημμύρες

Έκτακτη καταρχήν ενίσχυση με 60.000 ευρώ των ιατρών που επλήγησαν από την θεομηνία στην Δυτική Αττική, επισημαίνοντας ότι θα ακολουθήσει περαιτέρω ενίσχυση τους, ανακοίνωσε σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του «μεταξύ άλλων συνανθρώπων μας, συνάδελφοί μας ιατροί που στήριζαν με αυταπάρνηση την ΠΦΥ στην περιοχή τους επλήγησαν αποστερούμενοι πλέον και για ικανό χρονικό διάστημα κάθε δυνατότητας άσκησης του λειτουργήματός τους».

Σε αυτό το πλαίσιο, «αποφασίστηκε η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των έντεκα μελών μας ιατρών που διατηρούσαν ιατρείο και επλήγησαν, της τάξεως των 60.000€».

Επιπλέον, προστίθεται, «αποφασίστηκε η απαλλαγή τους από την εισφορά για την ανανέωση της εγγραφής τους στα μητρώα του ΙΣΑ για το 2018 καθώς και κάθε απαιτούμενου παραβόλου για την έκδοση βεβαίωσης λειτουργίας ιατρείου σε άλλο χώρο.

Παράλληλα αποφασίστηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει στο άμεσο μέλλον, κατά περίπτωση, τη λήψη και άλλων μέτρων και εκδηλώσεων για την ενίσχυσή τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φονικές πλημμύρες στην Αττική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διευκολύνσεις ΑΑΔΕ στους πλημμυροπαθείς και για το ΦΠΑ

SHARE: