Ένοχος ο συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου

Ένοχος ο συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου
Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκιση 2 ετών και 2 μηνών και χρηματική ποινή. "Ήθελα να δηλώσω το θυμό μου" είπε στο δικαστήριο

Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 2 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ με τριετή αναστολή στην έφεση επιβλήθηκε στον 44χρονο συγγενή του Μάριου Παπαγεωργίου που πυροβόλησε έξω από το Εφετείο της Αθήνας.

Το Αυτόφωρο Τριμελές  Πλημμελειοδικείο τον καταδίκασε για τις πράξεις των άσκοπων πυροβολισμών, της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοφορίας, ενώ μετέτρεψε την κατηγορία της αντίστασης σε απείθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή για όλα τα αδικήματα πλην της αντίστασης, για την οποία πρότεινε απαλλαγή.

Χαρακτηριστική η κατάθεση μίας ξαδέρφης του κατηγορούμενου η οποία περιέγραψε ως εξής τα χθεσινά γεγονότα: “Ξαφνικά ακούω μπαμ μπαμ, βλέπω ένα χέρι ψηλά να πυροβολεί. Έμεινα άναυδη, του είπα “τι έκανες;”. Μετά έφυγε σιγά-σιγά. Βλέπω 2 αστυνομικούς να τρέχουν και πάνε και είδα να γίνεται εμπλοκή με τον κατηγορούμενο. Δεν είδα αν έσπρωξε κάποιον, ήμουν ταραγμένη”.

“Ήθελα να δηλώσω το θυμό μου” υποστήριξε στην απολογία του ο 44χρονος αναφέροντας: “Τον Μάριο ψάχνουμε 5 χρόνια να τον βρούμε. Περιμέναμε μία δικαιοσύνη, να μάθουμε πού είναι ο Μάριος”.

Πρόεδρος: Ακόμα και με την αναβολή στη φυλακή δεν θα παρέμεναν οι κατηγορούμενοι; Ποιο ήταν το σκεπτικό σας;

Κατηγορούμενος: Δεν τα έβαλα με τους δικαστές, έκαναν τη δουλειά τους, αλλά η ξαδέλφη μου δεν έχει κάπου να ανάψει ένα καντήλι για το κοπέλι της.

Όπως υποστήριξε ουδέποτε πέρασε το όπλο εντός του δικαστικού μεγάρου, ούτε προέβαλε αντίσταση. “Αν ήθελα να κάνω κάτι άλλο είχα το χρόνο. Ήθελα να παραδοθώ” είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα