Επανεκλογή του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Επανεκλογή του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Επανεκλογή του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων EUROKINISSI

Πρώτος σε σταυρούς εξελέγη ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Χριστόφορος Σεβαστίδης

Νέα νίκη σημείωσε το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, το οποίο είχε κερδίσει τις εκλογές πριν από δύο χρόνια.

Στις αρχαιρεσίες της 13ης και 20ης Μαΐου, πρώτος σε σταυρούς εξελέγη ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορος Σεβαστίδης με 1.027 ψήφους. Τον ακολουθεί ο αδελφός του, στη δεύτερη θέση Χαράλαμπος Σεβαστίδης με 933 ψήφους.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στην ΕΔΕ διεξάγονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο και για το λόγο αυτό δεν υπάρχουν επίσημα συνδυασμοί υποψηφίων. Παρ' όλα αυτά, οι υποψήφιοι έχουν ομαδοποιηθεί και κατήλθαν στις εκλογές με 5 ομάδες (συνδυασμούς) και με έναν ανεξάρτητο υποψήφιο. Σε αυτές οι συνδυασμοί των Χριστόφορου Σεβαστίδη, Νίκου Σαλάτα και Παν. Λυμπερόπουλου (που συγκροτούσαν το προηγούμενο ενωτικό προεδρείο) εκλέγουν τα 10 μέλη του 15μελούς ΔΣ, με τον συνδυασμό του Νίκου Σαλάτα να εκλέγει τους περισσότερους (4).

Αξιοσημείωτη είναι η παρουσία της Μαργαρίτας Στενιώτη, η οποία εκλέγει 3 μέλη του ΔΣ. Πολύ καλή εξέλιξη είχε η υποψηφιότητα του ανεξάρτητου Χρήστου Νάστα, ο οποίος κατέβηκε πρώτη φορά στις εκλογές και ήρθε τρίτος σε ψήφους. Τέλος έναν εκπρόσωπο εξέλεξε ο συνδυασμός του προέδρου Εφετών, Χρ. Κατσιάνη.

SHARE:

24Media Network