Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,Πεμπτη 24 Νοεμβρίου 2011  (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,Πεμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με Πακιστανούς, που πραγματοποιούσαν πορεία στην περιοχή της Ομόνοιας

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με Πακιστανούς που πραγματοποιούσαν θρησκευτική πορεία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια.

Στην Ομόνοια βρίσκεται και ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στη Αθήνα. Οπαδοί που είχαν συγκεντρωθεί εκεί λίγο πριν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με ορισμένους από τους Πακιστανούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση και μικρές συμπλοκές.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ΜΑΤ. Δεν έγινε καμία προσαγωγή η σύλληψη, ενώ δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network