Επεισοδιακή απόδραση δύο κρατουμένων από τις Φυλακές Αυλώνα

Επεισοδιακή απόδραση δύο κρατουμένων από τις Φυλακές Αυλώνα

Δύο κρατούμενοι κατάφεραν να πηδήξουν την περίφραξη και να τραπούν σε φυγή - Αστυνομικός που εκτελούσε περιπολία έξω από τις Φυλακές, αντιλήφθηκε την απόδραση και έριξε προειδοποιητικές βολές, ενώ οι δραπέτες την χτύπησαν στο πρόσωπο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο δραπετών που κατάφεραν λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας και δραπέτευσαν από τις Φυλακές Αυλώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο κρατούμενους που κατάφεραν να πηδήξουν την περίφραξη των Φυλακών και να τραπούν σε φυγή.

Μία αστυνομικός που εκτελούσε περιπολία έξω από τις Φυλακές, αντιλήφθηκε την απόδραση αρχικά από τον πρώτο κρατούμενο και έριξε προειδοποιητικές βολές χωρίς να καταφέρει όμως να αποτρέψει την απόδραση. Στο μεταξύ, πήδηξε την περίφραξη και ο δεύτερος δραπέτης και αμέσως μετά, της επιτέθηκαν και την χτύπησαν στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς την ελαφρά.  

Από την στιγμή της απόδρασης και μετά, στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραπετών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα