Επί ποδός η Αστυνομία για τις εκδηλώσεις στην Επέτειο Γρηγορόπουλου

Επί ποδός η Αστυνομία για τις εκδηλώσεις στην Επέτειο Γρηγορόπουλου
Αστυνομικοί - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ο τελικός αριθμός των αστυνομικών που θα εμπλακούν στα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. αγγίζει τους 2.600 αστυνομικούς, περίπου τους μισούς από τα αντίστοιχα μέτρα του Πολυτεχνείου αλλά με τα ίδια Δρακόντεια μέτρα και την ίδια επιφυλακή

Δρακόντεια θα είναι και φέτος τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επέτειο θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο τελικός αριθμός των αστυνομικών που θα εμπλακούν στα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. αγγίζει τους 2.600 αστυνομικούς, περίπου τους μισούς δηλαδή από τα αντίστοιχα μέτρα του Πολυτεχνείου, αλλά με τα ίδια Δρακόντεια μέτρα και την ίδια επιφυλακή. Βεβαίως ανάμεσά τους είναι δυνάμεις Τάξης και Ασφάλειας.

Συνεχή εικόνα από τις διαδηλώσεις θα μεταδίδουν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ τα ελικόπτερα και τα drone της ΕΛ.ΑΣ. ενώ εισαγγελείς θα βρίσκονται και αυτοί στον χώρο για την λήψη άμεσων αποφάσεων σε περίπτωση τυχόν επεισοδίων.

Οι εντολές είναι να περιφρουρηθεί το εμπορικό κέντρο της Πρωτεύουσας ενώ τα υδροφόρα οχήματα «Αίαντες» θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν αυτό κριθεί αναγκαίο και ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν μπροστά τους οι Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα