Επιχειρήσεις διάσωσης στην Κέρκυρα και στον Ταΰγετο

Επιχειρήσεις διάσωσης στην Κέρκυρα και στον Ταΰγετο

Στην Κέρκυρα εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και διασώστηκε άντρας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε χαθεί σε δύσβατο σημείο, ενώ στον Ταΰγετο βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης Ουκρανού αναρριχητή που χτύπησε το πόδι του

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού ενός 40χρονου Έλληνα, από την περιοχή Άνω Κωρακιάνα Κέρκυρας.

Ο άντρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εξαφανίστηκε χθες και βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα σε μία χαράδρα, στην περιοχή. Στο συμβάν επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, η 5η ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα με έναν διασωστικό σκύλο και η ΕΛ.ΑΣ. και ο 40χρονος που είναι καλά στην υγεία του μεταφέρεται σε ασφαλές σημείο.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ενός 36χρονου Ουκρανού αναρριχητή, στην περιοχή Βάρδα Βρύση, στον Ταΰγετο Λακωνίας, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια μέσω του αριθμού «112», καθώς έπεσε και χτύπησε το πόδι του. Κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα, από την Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Σπάρτης, Καλαμάτας και την 1η Ε.Μ.Α.Κ. για τον εντοπισμό και την διάσωσή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα