Επιμένει ρατσιστικά ο Αλεξανδρής: Η ανησυχία μου είναι γι' αυτούς που εισβάλλουν στη χώρα

Επιμένει ρατσιστικά ο Αλεξανδρής: Η ανησυχία μου είναι γι' αυτούς που εισβάλλουν στη χώρα

Σε νέο ποστάρισμά στο facebook, o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αλέξης Αλεξανδρής επιμένει στις ρατσιστικές του απόψεις.

O Αλέξης Αλεξανδρής αναδημοσιεύσε το Σάββατο (9/11) ένα σκληρό ποστάρισμα κατά των μεταναστών και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν την άποψή του, αλλά πολλοί καταφέρθηκαν εναντίον του με σκληρά λόγια, διότι υιοθέτησε μια άποψη κατά μιας σημαντικής μερίδας ταλαιπωρημένων και εξαθλιωμένων ανθρώπων.

Ο ίδιος, βλέποντας ότι η ανάρτησή του δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη και ότι βρέθηκε (δικαίως) στο επίκεντρο της κριτικής, θέλησε να δώσει την απάντησή του, λέγοντας πως τα λόγια δεν ήταν δικά του και πως η ανησυχία του δεν αφορά τους πρόσφυγες πολέμου, αλλά όσους έρχονται και έχουν "εγκληματικές τάσεις" όπως ανέφερε.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: "Επειδή δεν έχω σάιτ ούτε πληρώνομαι και από κανένα για να του κάνω χατίρια, θα σας πω κάτι χωρίς να σας κουράσω... Όσον αφορά το ποστ που με τόσο ζήλο κ υποκρισία αναλύσατε θα σας διευκρινίσω ότι δεν είναι δικό μου, όπως θα δείτε στο τέλος του., δλδ δεν το έγραψα εγώ. Απ' όλο το κείμενο σαφώς κ δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι, για τα υπόλοιπα όμως όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών κ αξιών της πατρίδας μου κ της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...

Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό είναι δικαίωμα του.... Η ανησυχία μου δεν είναι για τους μετανάστες, αλλά για αυτούς που εισβάλουν στην χώρα μου τόσο εύκολα με εγκληματικές τάσεις που ουδείς γνωρίζει από πού προέρχονται κ Όχι για τους πρόσφυγες πολέμου.

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνω την υποκρισία κ τον φαρισαϊσμό που έχει καταβάλει την χώρα μου απ' τους ίδιους τους Έλληνες που όπως πάντα στην ιστορία μας σαν λαός την έφερε στην σημερινή κατάντια.. Ουδείς μπορεί να φιμώσει τα πιστεύω μου, τις αξίες κ τις σκέψεις μου όπως κ κανενός συνανθρώπου μου.

Εύχομαι σε λίγα χρόνια να μην συμφωνείτε με τα λεγόμενα μου γιατί αν συμφωνήσετε τότε θα έχει χαθεί η πατρίδα.. Στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες λοιπόν κ Όχι σ' αυτούς που αναζητούν στην χώρα μου μια ευκαιρία ζωής... Ελπίζω στα όσα κακά έρθουν να δείξετε τον ίδιο ζήλο προβολής όπως κάνατε σήμερα... Καληνύχτα Ελλάδα θα μείνουμε μουγγοί από εδώ κ πέρα σε ότι στραβό βλέπουμε.

Υ.Γ.1 Μην μπερδεύεται τα λόγια μου με τον αθλητισμό!

Υ.Γ.2 Και ξέρω ότι δε θα δημοσιευθεί, γιατί ο καθένας επιλέγει να πλασάρει αυτό που του συμφέρει".

Πηγή: 

sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η απάντηση του Νικολαΐδη στο ρατσιστικό παραλήρημα Αλεξανδρή

Ρατσιστικό ποστάρισμα Αλεξανδρή: "Άκου λοιπόν μ@λ@κ@ εισβολέα τι ενοχλεί εμένα"

SHARE: