Επίσκεψη Πομπέο: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα και πορείες

Επίσκεψη Πομπέο: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα και πορείες
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσημης επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, και των μετακινήσεων του στην πόλη ενόψει των συναντήσεών του.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Τροχαία στο κέντρο της Αθήνας το πρωί του Σαββάτου, λόγω της επίσημης επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, και των μετακινήσεων του στην πόλη ενόψει των συναντήσεών του.

Ειδικότερα, ο κ. Πομπέο θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10:30 και με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια στις 11:25.

Παράλληλα λόγω της επίσκεψης Πομπέο στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις:

– Στις 12 το μεσημέρι το ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα Pompeo Go Home με τους διαδηλωτές να πραγματοποιούν στη συνέχεια πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βασιλίσσης Σοφίας.

– Την ίδια ώρα κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑ.Ε., ΚΚΕ (μ-λ), ΟΚΔΕ, ΚΕΕΡΦΑ, Σ.Φ.Ε.Α κ.ά) καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια. Στις ανακοινώσεις τους αντιδρούν στην αμυντική συμφωνία της Κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για τις βάσεις, και υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια συμφωνία αορίστου χρόνου για τις «βάσεις του θανάτου» χωρίς ημερομηνία λήξης, που μπορεί να ακυρωθεί μόνο εάν καταγγελθεί από κάποια πλευρά.

Λόγω των συγκεντρώσεων αλλά και των μέτρων ασφαλείας της επίσκεψης Πομπέο, περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα