Επίθεση χρυσαυγιτών στον "Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα" στον Πειραιά

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Τέσσερις τραυματίες από την επίθεση τραμπούκων στον "Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα" στον Πειραιά-Aνάμεσα στους τραυματίες και η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα

Επίθεση ομάδας ακροδεξιών τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες δέχτηκε ο "Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Φαβέλα" στον Πειραιά, επί της οδού Ναυάρχου Βότση 11.

Από την επίθεση τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ενώ στο σημείο ακολούθησε κινητοποίηση από την Αστυνομία, δίχως να έχουν προκύψει έως τώρα τυχόν προσαγωγές.

Aνάμεσα στους τραυματίες είναι και η συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών από χτυπήματα που δέχτηκαν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τα άτομα που επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στην "Φαβέλα" προέρχονταν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά όπου η Αστυνομία λαμβάνει επίσης μέτρα για να μην υπάρξουν νέες συγκρούσεις και αντίποινα μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με μάρτυρες, κατά την επίθεση στο στέκι των αντιεξουσιαστών "Φαβέλα" που έχει ξαναγίνει στόχος ακροδεξιών, ακούστηκαν από τους επιτιθέμενους συνθήματα για την Χρυσή Αυγή, ενώ κρατούσαν λοστούς, αναμμένους πυρσούς και έσπασαν και μία τζαμαρία.

ADVERTISING

SHARE: