Επίθεση με βιτριόλι: Μυστήριο με τη δεύτερη γυναίκα - Οι νέες μαρτυρίες

Επίθεση με βιτριόλι: Μυστήριο με τη δεύτερη γυναίκα - Οι νέες μαρτυρίες

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο γυναίκες. Όπως επισημαίνει αυτόπτης μάρτυρας, μετά την επίθεση έτρεξαν γρήγορα στη Θησέως.

Σε βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, υπάρχουν πλάνα της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, να βγαίνει από τον χώρο της εργασίας της ουρλιάζοντας και ζητώντας βοήθεια. Στο ίδιο οπτικό υλικό υπάρχουν άλλα δύο πρόσωπα, τα οποία είναι μαυροφορεμένα και πρόκειται για γυναίκες.

Η Ασφάλεια Καλλιθέας εξετάζει εξονυχιστικά αυτά τα βίντεο, καθώς οι δύο αυτές γυναίκες εμφανίζονται στην κάμερα ασφαλείας του διπλανού καταστήματος από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το θύμα της επίθεσης μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο κάποιας γνωστής της. Επίσης, τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της.

Ο κύριος Θεόδωρος Κεσόγλου είναι ο άνθρωπος που έσπευσε πρώτος να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Όπως εξήγησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 "Με το που ακούω φωνές τρέχω να βοηθήσω. Ήταν μόλις λίγα λεπτά αφού χαιρετηθήκαμε και ακούω ουρλιαχτά. "Βοηθήστε με, σώστε με". Πολύ δυνατά. Τρέχω προς το σημείο και βλέπω από μακριά ένα ροζ υγρό στα ρούχα και το πρόσωπο της.

Έτρεξε μόνη της προς το φαρμακείο και βρήκε νερό. Είχε επικρατήσει πανικός. Δεν μπορώ να το μεταφέρω με λόγια", εξηγεί ο άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο.

Όταν της βγάλανε τα ρούχα, τα εγκαύματα φαινόντουσαν ήδη, όπως επισημαίνει ο αυτόπτης μάρτυρας, ενώ τονίζει πως μέχρι η γυναίκα να φτάσει στο νοσοκομείο όλα έγιναν με πολύ αργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Όσον αφορά τη δράστη αναφέρει πως "Δεν είδα τους δράστες αν και έτρεξα κατευθείαν στο σημείο. Αυτό που είδα, δυστυχώς, είναι πως πάνω στον πανικό δεν βοηθούσε κανείς την κοπέλα. Αντί να κυνηγήσω τους δράστες αποφάσισα να μείνω πίσω και να βοηθήσω". Όπως εξηγεί, βάσει των περιγραφών που άκουσε και βάσει των όσων πρόλαβε να δει, αφού οι δράστες έτρεξαν γρήγορα προς τη Θησέως, πιθανότητα πρόκειται για δύο γυναίκες.

Το χρονικό

Η 34χρονη έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ από την δράστιδα, που της είχε στήσει καρτέρι, στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου εργάζεται, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί στην είσοδο του κτιρίου. Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν κάποιες Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ και έτρεχαν αίματα από το μάτι και το πρόσωπό της. Εκεί φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να ειπωθεί κάτι άλλο. Στη συνέχεια, συνάδελφοί της, την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο στο "Metropolitan".

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην είσοδο δεν υπάρχει κάμερα, ωστόσο υπάρχουν κάμερες από άλλα σημεία που μπορούν να δείξουν την γυναίκα όταν έφτανε και όταν έφυγε, μετά την επίθεσή της, σε μία προσπάθεια οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη της, όπως επίσης εξωτερικές κάμερες έχουν καταγράψει την κοπέλα την στιγμή που έφτανε στη δουλειά της και όσες σκηνές αλλοφροσύνης ακολούθησαν έξω από το κτίριο μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Τα κίνητρα μέχρι τώρα παραμένουν θεωρητικά άγνωστα, αλλά η μεθοδολογία προδίδει πως είναι προσωπικά και πιστεύουν πως τις επόμενες ημέρες θα πιέσουν την ίδια αλλά και ανθρώπους από τον κύκλο της ενδεχομένως, για να μπορέσουν να μάθουν αυτά που χρειάζονται και να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επίθεση με βιτριόλι, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network