Επιτυχημένη η επέμβαση στον Μάριο Λώλο

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Μάριο Λώλο
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕ, ΜΑΡΙΟΥ ΛΩΛΟΥ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (EUROKINISSI // POOL ΕΦΕ / ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΟΥΛΙΑΤΗΣ) Eurokinissi

Διαβάστε πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του φωτορεπόρτερ Μ. Λώλου, που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ. Εισαγγελική παρέμβαση για το περιστατικό (Vid+Pic)

Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου, υπεβλήθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο φωτορεπόρτερ Μ. Λώλος που τραυματίσθηκε την Πέμπτη από χτυπήματα ανδρών των ΜΑΤ στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο ο ασθενής “ανένηψε ομαλώς μετά την επέμβαση και παρακολουθείται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Λώλος εισήχθη την Παρασκευή σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαραχνοειδή αιμορραγία.

Ο κ. Λώλος, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της “επιχείρησης” της αστυνομίας στη συγκέντρωση για την αυτοκτονία του 77χρονου.

Οι άνδρες των ΜΑΤ, προσπαθώντας να αδειάσουν την Αμαλίας, χτύπησαν πολίτες, δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λώλος χτυπήθηκε με γκλομπ στο κεφάλι.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε διενέργεια διοικητικής εξέτασης για το περιστατικό, αλλά και για τα όσα αναφέρθηκαν σε ΜΜΕ από δημοσιογράφους, που κάλυπταν τη συγκέντρωση και τα επεισόδια στο Σύνταγμα, οι οποίοι κατήγγειλαν βίαιη συμπεριφορά και προπηλακισμούς ανθρώπων του Τύπου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Εισαγγελική παρέμβαση

Τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου σε ένδειξη τιμής στον 77χρονο Δ.Χριστούλα και διαμαρτυρίας για τα σκληρά οικονομικά μέτρα διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Ήδη με εντολή της κ. Ράικου δύο εισαγγελείς θα μεταβούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση του συμβάντος.

Παρουσία εισαγγελέα, εξάλλου, θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα