Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο 'σεξογενείς' περιοχές της Ελλάδας

Athena Erotic Art 2014 exhibition in the Tae Kwon Do stadium, in Athens, on Dec. 19, 2014 /   Athena Erotic Art 2014      ,  19 , 2014
Athena Erotic Art 2014 exhibition in the Tae Kwon Do stadium, in Athens, on Dec. 19, 2014 / Athena Erotic Art 2014 , 19 , 2014 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Πόσο συχνά θα ήθελαν οι κάτοικοι της Ελλάδας να έχουν ερωτική επαφή με τον/την σύντροφό τους, σε μία ιδανική σχέση; Ποιες περιοχές της χώρας μας θέλουν ερωτική επαφή κάθε μέρα; (Pics)

Ξέρατε ότι η ερωτική επαφή με τον/ην σύντροφό σας μπορεί να  βελτιώσει την υγεία σας; Είναι πολύ πιθανό οι κάτοικοι της Στερεάς Ελλάδας να το ξέρουν καλύτερα απ’ όλους αφού στο ερωτηματολόγιο του ΒlindChat για το πόσο συχνά θα ήθελαν να έχουν ερωτική επαφή με το σύντροφό το 61% δήλωσε «κάθε μέρα»

Παρουσιάζουμε την νέα έρευνα του BlindChat παρακάτω, όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο blog της εφαρμογής.

Το ερώτημα είναι: «Πόσο συχνά θα ήθελαν να έχουν ερωτική επαφή με τον/την σύντροφό τους, σε μία ιδανική σχέση».

Οι υπεύθυνοι του site αναφέρουν:

Ξεχωρίσαμε τις απαντήσεις «Κάθε μέρα» & «Λίγες φορές το μήνα ή λιγότερο» για να εξετάσουμε τα δύο άκρα και σας έχουμε τα ποσοστά χωρισμένα σε διοικητικές περιφέρειες.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω γράφημα οι πιο απαιτητικές διοικητικές περιφέρειες της Ελλάδας είναι η Στερεά Ελλάδα, η Κρήτη και η Κεντρική Μακεδονία.

Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο 'σεξογενείς' περιοχές της Ελλάδας

Σε προηγούμενα  post μας είχαμε δει ότι οι διοικητικές περιφέρειες της Κρήτης και της Στερεάς Ελλάδας δεν είναι και από τις πιο “εύκολες” στα ερωτικά όμως απ’ ότι φαίνεται μόλις βρουν το κατάλληλο άτομο είναι αυτοί που θέλουν να έχουν πιο έντονη και σταθερή ερωτική επαφή. 

Όσον αφορά τις περιοχές που βαριούνται περισσότερο απ’ όλους να έχουν ερωτική επαφή με τον/ην σύντροφό τους οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας φαίνεται να βρίσκονται στην κορυφή της λίστα. Στη Δυτική Ελλάδα 1 στους 4 προτιμά να έχει ερωτική επαφή λίγες φορές το μήνα ενώ στη Θεσσαλία ο αριθμός αυτός είναι 1 στους 5.

Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο 'σεξογενείς' περιοχές της Ελλάδας
Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο 'σεξογενείς' περιοχές της Ελλάδας

Φωτογραφία: sooc.gr

SHARE:

24Media Network