Έσβησαν οι φωτιές στην Πελοπόννησο

Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Βίλια, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας τοπ Σάββατο 13 Ιουνίου 2015. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και από αέρος 1 ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη. 
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Βίλια, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας τοπ Σάββατο 13 Ιουνίου 2015. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και από αέρος 1 ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) ASSOCIATED PRESS

Τέθηκαν υπό πλήρη έλεγχο οι πυρκαγιές που μαίνονταν το Σάββατο στη Μεσσηνία και την Αργολίδα, μετά από μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν χθες το βράδυ οι πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν το μεσημέρι στη Μεσσηνία και την Αργολίδα. Στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας η φωτιά, που εκδηλώθηκε στη θέση 'Αμμος, σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,προήλθε από τον παρακείμενο σκουπιδότοπο της περιοχής, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στον 'Αγιο Ανδριανό Αργολίδας.

Στην περιοχή των Γαργαλιάνων παραμένουν ακόμη για λόγους ασφαλείας πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες, ενώ στην περιοχή του Αγίου Ανδριανού Αργολίδας η φωτιά έχει πλήρως κατασβεστεί.

Ο απολογισμός των ζημιών από τις δύο πυρκαϊές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι: Στους Γαργαλιάνους 60 στρέμματα δασικής έκτασης και 20 στρέμματα γεωργικής με ελιές και στον 'Άγιο Ανδριανό Αργολίδας 15 στρέμματα με ξηρά χόρτα. Σύμφωνα με την Π.Υ. και στις δύο περιπτώσεις δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Βίλια Αττικής

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας

SHARE:

24Media Network