Έξι άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση σε ΕΘΝΟΣ και 24Media

Έξι άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση σε ΕΘΝΟΣ και 24Media

Η προανάκριση συνεχίζεται και αναμένεται ο αριθμός των κατηγορούμενων να αυξηθούν και άλλο-Πρόκειται για προσχεδιασμένη επίθεση από οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού διαφόρων συνδέσμων

Τους έξι έχουν φτάσει οι ταυτοποιημένοι δράστες της επίθεσης σε βάρος των εγκαταστάσεων του ομίλου της 24Media και του Έθνους, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται, πως ένας από τους αρχικά τρεις ταυτοποιημένους δράστες και συγκεκριμένα, ένας 34χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού από το σύνδεσμο του Ιλίου, συνελήφθη στα πρόσφατα επεισόδια του Μετς, ανάμεσα σε άλλους, μαζί και με έναν 37χρονο οργανωμένο οπαδό στο σύνδεσμο του Παγκρατίου, μετακλητό υπάλληλο της Βουλής και οδηγό του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί επιπλέον τρεις δράστες, φτάνοντας συνολικά τους έξι, έως τώρα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Κρατικής Ασφάλειας για να εντοπιστούν αν αυτό είναι δυνατόν όλοι οι υπεύθυνοι της άνανδρης αυτής επίθεσης, που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Οι δράστες επιτέθηκαν τότε και τραυμάτισαν ελαφρά τον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο και προκάλεσαν φθορές τόσο στις τζαμαρίες με πέτρες και μπογιές όσο και με λοστούς ενώ επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό προκαλώντας επίσης φθορές. Από το μένος τους δεν γλίτωσαν ούτε ένα αυτοκίνητο και σταθμευμένες μοτοσικλέτες εργαζομένων έξω από τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Από την Ασφάλεια συνέλεξαν βιντεοληπτικό υλικό όχι μόνο από το σημείο όπου οι δράστες πλέον φορούσαν κουκούλες και κράνη αλλά απ’ όλη τη διαδρομή της μοτοπορείας που ξεκίνησε όπως φαίνεται κάπου από την περιοχή της Ηλιούπολης και κατέληξε στην Συγγρού και στη συνέχεια στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το βιντεοληπτικό υλικό έχει «προδώσει» έως τώρα όλους τους ταυτοποιημένους δράστες, που έχουν κληθεί για απολογία στον Ανακριτή και εξαιτίας παρέλευσης του Αυτοφώρου ακολουθείται η τακτική διαδικασία σε βάρος τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προσχεδιασμένη η επίθεση στην 24Media και το Έθνος - Είχαν σκεπάσει τις κάμερες στο Καραϊσκάκη

Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονική επίθεση σε 24Media και Έθνος

SHARE:

24Media Network