Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ιδιοκτήτη φούρνου στον Νέο Κόσμο ύστερα από δύο χρόνια

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Οι δράστες γνώριζαν ότι το θύμα έκρυβε λίρες και ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό στο σπίτι του, εισέβαλαν σε αυτό και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου για να τους πει, κάτι που δεν το κατάφεραν και έφυγαν δίχως να βρουν τα χρήματα ποτέ, που τελικά ήταν κρυμμένα σε ειδική κρύπτη στην ντουλάπα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, η δολοφονία με κίνητρο την ληστεία σε βάρος ενός 54χρονου μέσα στο σπίτι του, στον Νέο Κόσμο που έγινε στις 9 Μαρτίου 2016 και το θύμα εντοπίστηκε δεμένος και νεκρός στο διαμέρισμά του έξι ημέρες μετά.

Δράστες ήταν ένας Ρουμάνος, ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και ένα ακόμη άτομο που παραμένει άγνωστος στις Αρχές.

Ο Έλληνας και ο Αλβανός είχαν νοικιάσει την επιχείρηση του θύματος, που ήταν φούρνος και την δούλευαν εκείνοι πια, όμως γνώριζαν ότι το θύμα μάζευε λίρες και μετρητά και τα έκρυβε στο σπίτι του, έτσι «στρατολόγησαν» και τους υπόλοιπους και οργάνωσαν την ληστεία που κατέληξε σε άγριο φόνο.

Οι δράστες εισήλθαν στο σπίτι του θύματος, τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν, τον βασάνισαν και τον ξυλοκόπησαν μέχρι να τους φανερώσουν που ήταν κρυμμένα τα χρήματα, μάταια όμως και στο τέλος κατέληξε μπροστά τους. Όσο και αν έψαξαν το σπίτι, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα χρήματα και έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και διέφυγαν.

Αργότερα, στις 15 Μαρτίου όταν και ανακάλυψαν νεκρό το θύμα οι αστυνομικοί, εκείνοι εντόπισαν μία κρύπτη στην ντουλάπα που μέσα σε αυτή βρίσκονταν οι λίρες και τα μετρητά. Για την υπόθεση θα ακολουθήσει επίσημη και αναλυτική ενημέρωση το μεσημέρι στην Ασφάλεια Αττικής.

SHARE:

24Media Network