Έξω από τα κεντρικά γραφεία της Συγγρού βρέθηκαν οι απολυμένες καθαρίστριες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφόρο Συγγρού πραγματοποίησαν την Πέμππτη 19 Ιουνίου 2014, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Οι εργαζόμενες με σχοινιά περασμένα στον λαιμό τους είχαν αποκλείσει συμβολικά την είσοδο των γραφείων.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφόρο Συγγρού πραγματοποίησαν την Πέμππτη 19 Ιουνίου 2014, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Οι εργαζόμενες με σχοινιά περασμένα στον λαιμό τους είχαν αποκλείσει συμβολικά την είσοδο των γραφείων. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Οι απολυμένες καθαρίστριες συναντήθηκαν με το γενικό διευθυντή του κόμματος Κ. Τζιμάρα

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησαν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών οι οποίες έχουν απολυθεί.

Οι καθαρίστριες βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην λεωφόρο Συγγρού.

Όπως είπαν, έλαβαν διαβεβαίωσή από τον κ. Τζιμάρα ότι το αίτημα τους θα προωθηθεί στον κ. Σαμαρά.

"Πρέπει να πάρει θέση ο πρωθυπουργός γι αυτά που συμβαίνουν. Μας ξυλοκοπούν. Θέλουν να συνεχιστεί η σύγκρουση; Αν θέλουν, να ξέρουν ότι εμείς είμαστε σαν τη Λερναία Ύδρα. Δύο από εμάς θα στέλνουν στο νοσοκομείο, τέσσερις θα βγαίνουν στο δρόμο" δήλωσε η εκπρόσωπος των γυναικών Λίτσα Αλεξάκη.

Οι απολυμένες καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από τα γραφεία της ΝΔ, κρατώντας ένα πανό, στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα "Σκούπα σε κυβέρνηση και Μνημόνια".

Επίσης, σε μία πράξη συμβολισμού, είχαν δέσει στο λαιμό τους ένα σχοινί, ως θηλιά.

SHARE:

24Media Network