Εξόρμηση της Τροχαίας και στη Νέα Ιωνία για την αποτροπή τέλεσης αυτοσχέδιων αγώνων

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ
ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης διενεργήθηκαν 250 τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 196 παραβάσεις, εκ των οποίων οι έξι σε βαθμό πλημμελήματος και 13 σε βαθμό πταίσματος

Εξόρμηση πραγματοποίησε η Τροχαία Αττικής στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας, του Νέου Ηρακλείου και της Μεταμόρφωσης για την αποτροπή τέλεσης αυτοσχέδιων αγώνων κυρίως στις λεωφόρους Κύμης και Δεκελείας κλπ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της Τροχαίας με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), καθώς και αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ) και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης διενεργήθηκαν 250 τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 196 παραβάσεις, εκ των οποίων οι έξι σε βαθμό πλημμελήματος και 13 σε βαθμό πταίσματος. Αναλυτικά:

-Υπερβολική ταχύτητα: 2

-Πραγματοποίηση επικίνδυνων ελιγμών κατά την οδήγηση: 4

-Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος: 2

-Ανασφάλιστο όχημα: 11

-Μη χρήση προστατευτικού κράνους: 24

-Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: 8

-Στέρηση δελτίου τεχνικού ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.): 14

-Χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση: 4

-Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: 127

Πρόσθετα, αφαιρέθηκαν 18 πινακίδες κυκλοφορίας, 33 άδειες ικανότητας οδήγησης και 45 άδειες κυκλοφορίας, καθώς επίσης ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό 12 οχήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network