Ευγενία Κουνιάκη: Έτσι με ξυλοκόπησαν οι χρυσαυγίτες

Ευγενία Κουνιάκη: Έτσι με ξυλοκόπησαν οι χρυσαυγίτες

Η δικηγόρος, συνήγορος πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, περιέγραψε στους δημοσιογράφους, έξω από τη ΓΑΔΑ τις στιγμές της επίθεσης

Τον τρόπο με τον οποίο έγινε η τραμπούκικη σε βάρος της επίθεσης από χρυσαυγίτες, περιέγραψε το ένα από τα δύο θύματα, η δικηγόρος, συνήγορος πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Ευγενία Κουνιάκη.

Οι δηλώσεις της έξω από τη ΓΑΔΑ:

“Κατέβηκα από το τρόλεϊ 14 και αμέσως βλέπω ομάδα 10-15 ατόμων να πηδούν τα αμάξια στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και να κυνηγούν κάποιον στο τρόλεϊ, βρίζοντας. Φτάνουν μπροστά μου για να μπουν μέσα στο τρόλεϊ. Εμείς φωνάζαμε ‘σταματήστε’ και στον οδηγό να κλείσει τις πόρτες. Ένας με χτύπησε με φόρα στο πρόσωπο. Περάσαμε απέναντι φωνάζοντας την αστυνομία να τους συλλάβει, υπήρχαν ΜΑΤ, αλλά δεν έγινε καμία ενέργεια. Μόνο δύο αστυνομικοί μας είπαν να πλύνουμε το πρόσωπο και να ηρεμήσουμε. Μετά μάθαμε, ότι έγιναν προσαγωγές αλλά μεταξύ αυτών δεν είναι αυτός που μας επιτέθηκε, τον οποίο μπορώ να αναγνωρίσω. Δεν ξέρω το όνομά του”, είπε η κυρία Κουνιάκη.

Σημειώνεται, ότι όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς οι δύο δικηγόροι δεν αναγνώρισαν μεταξύ αυτών τους δράστες της επίθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα